Collectie

  • Tafels De basis van de Creafort collectie ligt bij onze tafels. Afgelopen decennia hebben we altijd met veel plezier gewerkt aan de ontwikkeling van deze producten. De door ons gevraagde verschillende Nederlandse ontwerpers hebben hun uiterste best gedaan om daar een herkenbare handtekening, een eigen gezicht aan te geven. Natuurlijk hebben zij onze kernwaarden daarin zwaar meegewogen. Daarvan zijn er enkele; innovatief, duurzaam, comfortabel en stabiel. Onze tafels zijn gemaakt van de mooiste materialen. Heel belangrijk daarbij is de individuele inbreng van de klant. Ten slotte moet deze daar het meeste plezier aan…
  • Stoelen De Creafort collectie zitmeubelen ondergaat thans een complete remake. Ontwerper Toine van den Heuvel is gevraagd om deze collectie van nieuw elan te voorzien. Zoals bij onze collectie tafels kan ook hier de klant zijn eigen wensen met de mooiste materialen tot een prachtig eindresultaat maken. Een combinatie van zachte en harde materialen met een bijzondere vormgeving. Men wordt er blij van om naar te kijken en het is zeker ook comfortabel om in te zitten.
  • Salontafels De Creafort salontafels zijn evenals de tafels gebaseerd op een aantal vaste kernwaarden. Onze salontafels zijn vaak een kleinere vertaling van de eettafels. Veelal complementair. Ook hier kunnen door de mix van verschillende materialen op basis van het gebruikersdoel de mooiste combinaties worden samengesteld.
  • Kasten De kasten vormen net als onze tafels de basis van Creafort. Sterk, stabiel, door kleur naar ieders wens in te vullen voor zijn/haar smaak.

Zoekt u maatwerk?

Creafort denkt graag met u mee. Door slim om te gaan met de efficiency van serieproductie leveren we maatwerk voor een scherpe prijs.